ние израствамe заедно

За нас

Научете повече за нашата мисия и цели
Odacio е частна инвестиционна компания, с фокус върху новосъздадени фирми, с неголям бизнес и пазарен опит, но притежаващи високотехнологични и иновативни идеи, с потенциал за успешно развитие, бъдещи лидери на пазара.
В допълнение, интересa нa компанията e насочен към разработване на високо-ефективни и устойчиви проекти в областта на възобновяемите енергийни източници.

За Odacio, партньорството е повече от финансова инвестиция - заедно с капиталовия ресурс, ние допринасяме за развитието и усъвършенстването на компаниите благодарение на натрупания опит в управлението на успешни предприятия и проекти, иновациите в сферата на човешките ресурси, маркетинга и създаването на стратегически партньорства със значими институции и мениджъри.
Участие
В символиката на елемента е заложен pie chart, който прави асоциация с дял на участие на Odacio в компаниите. Едновременните символики близки до иконата за дигитален сигнал wi-fi и power button, издават също технологичните интереси на компанията Odacio.
Технологии
Буквите IO в Odacio дават асоциация с бинарен код - единица и нула. В компютърната наука "IO" обикновено се използва като съкращение за input/output, което прави домейна и абревиатурата .io свързана с технологичния сектор и startup компаниите в IT сектора.
Единство
Кръгът и овалните форми са символи за завършеност, уравновесеност и безкрайност. Стабилност, единство и цялост са също сред интерпретациите, които желаем да се възприемат от овалните форми.

Екип

Запознайте се с нас
Христо Ибушев
Основател и собственик на Odacio. Инвеститор с доказан опит в управлението на експортно-ориентирани, частни компании от световен мащаб благодарение на установени бизнес взаимоотношения с предприемачи от над 100 държави по целия свят.
Невена Сулева
Натрупан 15-годишен опит в банковата сфера със специализация във финансовия анализ. Притежава стратегически управленски умения в разработването на проекти и внедряване на иновации, както и оценка на потенциални пазарни възможности.

Партньори

доверие в отношенията
reef.energy
Il-Mondo-Stara-Zagora
edamam.com
cogzum.com
circlepartners
spirulina.bg
largo-bar.bg
ceoclub.bg
impetus.capital
brightcap.vc
neoventures.net
codefashion.bg
quarkvr.io

Контакти

свържете се с нас